Як правильно вибрати шпалери для кухні

28 июля
Як правильно вибрати шпалери для кухні

Роблячи ремонт у своїй квартирі чи будинку, прийшов час до кухні. Кухня – це приміщення в якому господиня (господар) проводить  досить довгий час для приготування смачної та корисної їжі, де збираються всі члени сім'ї. Тому потрібно підібрати шпалери на кухню так, щоб проводячи в ній час господиня (господар)  відчували себе комфортно. Під час приготування їжі на кухні накопичується багато жиру, тому під час підбору шпалер на кухню хотіли б звернути Вашу увагу на вінілові миючі, та супермиючі шпалери.

Миючі вінілові шпалери та супермиючі шпалери – це ідеальний підбір для кухні, так як вони піддаються вологому прибиранню а супермиючі з використанням щітки та миючих засобів. Це те що потрібно для кухні!

Не рекомендуємо паперові, чисто флізелінові  шпалери клеїти на кухню – вони не практичні для цього приміщення, так як вони не витримують вологого прибирання, не є вологостійкими, не витримують механічних пошкоджень.

При підборі шпалер на кухню також зверніть увагу на площу вашого приміщення. Якщо приміщення маленьке, візуально його збільшити Ви зможете за допомогою шпалер світлого кольору. Висоту стель збільшить вертикальна полоса, а зробити стіну в кухні візуально довшу вам допоможе горизонтальна полоса.

На сьогоднішній день надзвичайно великий вибір шпалер.В сучасному дизайні кухонні приміщення часто роблять комбінованими (виділяючи зону кухні та їдальні).

Бажаєте зробити Вашу кухню більш яскравою, насиченішою наш інтернет магазин шпалер max-decor.com.ua пропонує поєднати сучасні шпалери різних яскравих малюнків, включаючи різнокольорову гаму (дрібні чи великі квіти, геометричні фігури, полоси, та інші декори). Таке поєднання зробить вашу кухню яскравою, комфортною, затишною для всієі сім'ї.

+++++
Залиште коментар
Имя*:
Коментар:

Введіть код з картинки:
   * — Поля, обов'язкові для заповнення